1200 i le 1 Apk Download [Latest 2023] Free Mo Android

Ua e faalogo e uiga i se app e ofoina atu le sili atu ma le afe taaloga i le nofoaga e tasi? Afai e leai, e tatau ona e taumafai 1200 i le 1 Apk i luga o lau telefoni po o lau papalama Android. O tagata uma e fiafia i taaloga e manaʻomia ona puʻeina lenei faila Apk i le taimi lava lena.

Taʻaloga NES 1200 i le 1 Apk ose ta'aloga ta'aloga feavea'i fou mo i latou e fiafia e ta'alo arcade, fa'atinoga, po'o so'o se isi lava ituaiga. E tu'uina atu ia te oe pe tusa ma le 1200 suafa ta'aloga i se nofoaga e tasi.

E foliga mai e le talitonuina mo le toatele oi tatou ae e moni lena mea ma i lenei tusiga, o loʻo tatou iloiloina sea app. E ese mai i lena, o le a mafai ona e siiina 1200 Taaloga I le 1 Apk mo lau telefoni feʻaveaʻi.

E tusa uma 1200 i le 1 Apk

1200 i le 1 Apk o se tulaga e mafai ona e maua ai se avanoa e taalo ai toetoe 1200 taaloga i lau telefoni Android e aunoa ma le suia o le lau. Ua mafai nei e tagata fa'aoga feavea'i Android ona fiafia i ta'aloga tuai mai ta'aloga ta'aloga i luga o lau telefoni.

E mafai ai ona e fiafia i ta'aloga uma o le 90's era e te fa'aaogaina e ta'alo ai i lau PC ma fa'amafanafanaga. O lea la, o na polokalama ta'aloga mata'ina o lo'o avanoa mo tagata ta'alo e fiafia sa'o i luga o latou telefoni feavea'i.

Faatasi ai ma le aofia ai o taʻaloga i le 1 Apk, ua vaʻaia e le malae taʻaloga Android se faʻateleina faʻafuaseʻi i le Google Play store. Pe o le Super Mario poʻo soʻo se isi ulutala, ua oʻo i le taimi e tapuni ai le mata o le taʻaloga ma fiafia i le lomiga lata mai.

1200 i le 1 Apk o se tasi o polokalama sili ona lelei mo tagata faʻaoga masini Android o loʻo faʻaogaina a latou gaioiga e fai ma mata o taʻaloga.

E seasea mo se polokalama ofoofogia e avea ma polokalama saoloto i aso nei, ae le o taaloga uma i le 1 Apk, o loʻo i totonu o le lisi o polokalama sili ona lelei.

O le a le 1200 Taaloga i le 1 Apk?

O lenei fale ta'aloga fou e lava na'o ia e fa'aalu ai lou taimi atoa i so'o se aso. O le mea pito sili ona lelei o loʻo i ai a matou lisi maualuga e aofia ai soʻo se talosaga taʻaloga mai taimi tuai o taʻaloga.

I le vaitau o faʻataʻitaʻiga maualalo maualalo, pe tatou te talanoa e uiga i le taʻaloga taʻitoʻatasi poʻo le multiplayer mode, e tofu lava le ulutala ma lona lalelei. E ui lava ina o'o mai suafa fou ma fa'afou, ae o lo'o i ai pea le mana'o mo suafa tuai.

Ae ui i lea, i le vaitau o le 90s matou te faʻaaoga e faʻaalu ai foi le tele o tupe mo le taʻalo i ia polokalama taʻaloga. Ae o lea ua faigofie ma saoloto mo tagata fiafia.

O lea la, pu'e lenei faila Apk atoatoa saoloto ma fiafia i le siosiomaga faamafanafana ma lenei aafiaga taaloga i luga o le initaneti.

E i ai uma a tatou telefoni poʻo se laulau i aso nei, e tele naua faʻailoga ma kamupani o loʻo atiaʻe telefoni Android sili ona taugata.

Ae o le mea e sili ona lelei latou te gaosia foi telefoni sili ona taugofie. O lea la, o se telefoni Android e mafai ona maua e ituaiga uma o tagata faʻaoga pe oe mauoa pe mativa.

E oo lava i lenei taaloga taʻaloga ua taʻua o 1200 i le 1 Apk galue lelei i masini maualalo. E oo lava ia i latou ua le toe aoga ma e le o galue e tusa ai ma faʻafouga fou o le tele o polokalama.

O lea la, e mafai ona e faʻaogaina ia telefoni mo faʻamoemoega taʻaloga. Ave'ese masini Android ma le polokalama faakomepiuta version 2.3 po'o le sili atu nai lo lena ma fa'aliliu i masini ta'aloga.

Ae ui i lea, o loʻo i ai se tapulaʻa o polokalama e mafai ona e sii maia ma faʻaoga i luga o ia smartphones. Ae afai e te manaʻo e fai ma telefoni taʻaloga ma taʻalo taʻaloga e leai se mea e taofia ai le faila faila na matou faʻasoa iinei o lau soa sili lea.

Taʻaloga NES 1200 i le 1 Apk ua na o le pau lea o tulaga e galue sologa lelei ma vave i luga o ia masini maualalo. O le mea lea, e tatau ona e teuina lena mea i lou mafaufau.

Ae ui i lea, o loʻo i ai nisi faʻaoga o loʻo galue foi i luga o masini faʻaalia tutusa ma o le a matou taʻua i latou iinei i lenei tusiga. Ole mea lea ole a fa'atagaina oe e filifili po'o fea talosaga e filifili mai le lisi atoa.

polokalama auiliiliga

igoa1200 i le 1 Apk
faʻamatalagav1.36
fua1.49 MB
atinaecom.androidemu.harvetanke.nes_1200in1_5
Lisi o le afifiNES 1200i1_5
tausaʻoloto
katekolitaaloga
manaomia Android2.3 ma luga atu

Features Key

E fia ni ta'aloga e mafai ona e siiina mai i luga o lau papalama Android po'o lau telefoni? O le RAM ma le manatua o masini e faʻatapulaʻa le lisi o talosaga matou te mananaʻo e maua.

Ae le o le 1200 i le 1 Apk, aua o loʻo ofoina atu ituaiga eseese o taʻaloga o le mea sili ona lauiloa o lenei Android version o taaloga PC.

Ae ui i lea, o loʻo i ai isi mea taua i totonu o le app. O lea la, o le a ou savalia oe i na vaega taua o le app i totonu o lenei parakalafa.

  • Ose tulaga e leai se totogi ma toetoe lava 1200 pe sili atu ta'aloga, uma i le nofoaga e tasi.
  • E faigofie ona e fesuiai i le va o taaloga faigofie ma sologa lelei e aunoa ma le tuua o le lau tutusa.
  • E faʻapitoa faʻapitoa mo masini o loʻo i ai faʻamatalaga maualalo, o lea e le toe aoga ai telefoni tuai ma taugofie.
  • E i ai vaega eseese e mafai ona e filifilia ma maua se avanoa e taʻalo ai i lau polokalama taʻaloga e sili ona e fiafia i ai.
  • E te le manaʻomia le faʻatau pe download le polokalama e taʻalo ai ona o loʻo fausia i totonu ma o mai ma se faʻapipiʻi Android Apk.
  • O na taʻaloga uma e matua mama-mamafa ma e le tele se avanoa i luga o le masini.
  • O le tele atoa o le app e matua laʻititi ma e mafai ona sii mai i totonu o ni nai sekone poʻo le minute mai le faila laʻititi Apk.
  • O loʻo i ai se faigofie ma le faʻaaogaina-faauo Ofisa.
  • Oe le manaʻomia e faʻaopopo faʻaosooso poʻo taʻaloga pads.
  • O pulega fa'alelei e fa'afaigofie ai ona e pulea le ta'aloga faigofie.
  • O se fa'aoga faigofie fa'aoga, fa'atasi ai ma mea mata'ina e te fiafia e ta'alo e aunoa ma se taofi.
  • Ma le tele o isi mea e te mauaina pe a maeʻa le faʻapipiʻiina.

Ata mata o le App

Fa'afefea ona ta'alo 1200 i le 1 Apk GAmes?

Afai e te leʻi siiina ma faʻapipiʻi le 1200 i le 1 Apk i lau telefoni, ona e manaʻomia lea e faʻalauiloa le app ma taʻalo.

Muamua, o le a matou aveina oe i le faagasologa o le mauaina o le pito sili ona manaia o polokalame pito i luga iinei. Na'o le kiliki i luga o le download button ma pei o soʻo se isi Android application, o lenei faila o le a kopiina i le faila faila i lau masini.

Ina ia fa'ai'u manuia, e tatau ona mautu lou feso'ota'iga initaneti. A maeʻa loa, alu i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina o le faila na sii mai i ni nai taimi.

O le isi laasaga o le faʻalauiloa 1200 Taʻaloga i le 1 Apk. Ae e amata e tatau ona e filifilia se vaega poʻo se taʻaloga e te manaʻo e taʻalo. Ona e vaʻai lea i faʻamau faʻatau poʻo faʻatonuga i luga o lau lau e mafai ona e faʻaogaina e taʻalo ai.

Apps e tutusa ma le 1200 i le 1 Apk

E pei lava o taimi uma, matou te faʻasoa atu polokalame maualuga ma matou tagata faʻaoga. O le taimi lenei, o le a le avea ma se tuusaunoaga. Afai e te i ai i taʻaloga tuai mai le vaitau o faʻamafanafanaga ma PC, ona laki lea o le ae mauaina le tele o isi filifiliga.

I luga o la matou upega tafaʻilagi, ua uma ona matou faʻasoa faʻailoga e pei o Game of Games Apk ma Voga Apk e tuʻuina atu ia te oe le tele o filifiliga e faʻaalu ai lou taimi avanoa. Siaki nei faila Apk ma taʻu mai ia i matou lou poto masani.

FAQs

E saogalemu le siiina o 1200 Taaloga i le 1 Apk i luga o laʻu telefoni feaveaʻi?

Ioe, 1200 i le 1 Apk o se talosaga taʻaloga saogalemu ma e leai se siama, e mafai ona e siakiina e aunoa ma se popolega.

E fia igoa ta'aloga o lo'o iai ile 1200 ile 1 Apk?

A maeʻa faʻapipiʻi, e mafai ona e mauaina le silia ma le 1200 taʻaloga eseese mai le nofoaga e tasi.

O le a le mea e manaʻomia mo le faʻaaogaina o le NES 1200 Taaloga i le 1 Apk faila?

Ole mea e mana'omia ole telefoni feavea'i e le itiiti ifo ile 2.3 Android operating system.

Upu mulimuli

O se tasi lena o filifiliga sili mo i latou e le manaʻo e faʻaumatia o latou taimi i taaloga mamafa e alu ai le tele o avanoa. O lea la, download le 1200 i le 1 Apk Faʻafouga fou mo au telefoni feaveaʻi Android.

Download Link

4 manatu ile "1200 i le 1 Apk Download [Latest 2023] Free For Android"

Tuua se Faamatalaga